Ceban despre situația creată la Vama Albița, în contextul rândului de TIR-uri care se întinde pe kilometri

0

Guvernarea a dat vina pe colegii din România, doar că ei să iasă basma curată. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban despre situația creată la Vama Albița, în contextul rândului de TIR-uri care se întinde pe kilometri.

„Deoarece tot îi văd deranjați pe cei de la PAS că în oraș, merg pe la diverse proiecte, aduc aminte că azi în lucru, în șantiere sunt cel puțin vreo 50 de proiecte în toate sectoarele și „gospodarii” din PAS care nu au făcut nimic la nivel de țară, se duc la aceste proiecte în oraș și sunt experți în toate, se filmează și zic că ceva nu e bine.
Aduc aminte, după un an decizii, nici nu au început măcar un proiect, nu ca să-l finalizeze. Măcar unul să-mi arate și mă voi duce chiar să îi laud, dar nu să îi critic. Am arătat ce se întâmplă în Vama Albița, unde oamenii reușesc să îmbătrânească până trec vama. Au motivat că ceva program nu lucrează, au dat vina pe colegii din România, doar că ei să iasă basma curată. Presupunem că ceva se întâmplă de 2 luni.

Dar unde e grija Guvernului față de oameni, unde sunt măsurile sau acțiunile la care se lucrează, de ce nu este poliție la fața locului, ambulanță, că săptămâna trecută a decedat o persoană până a ajuns ambulanța, unde sunt elementar poate voluntari care să le ducă apă și de mâncare. De poliție este nevoie pentru a gestiona traficul. Oamenii s blochează în acele rânduri de 10 km, autocarele nu pot trece.

Unde sunteți? Unde umblați că de două luni nu puteți hotărî a cui este această responsabilitate? Oamenii sunt roșii ca racul că stau toată ziua în soare fără apă și mâncare. Ori așa îi faceți să economisească oameni?”, a punctat Ceban.

Amintim că în acest weekend primarul general Ion Ceban a atras atenția publicului la rândul de TIR-uri care stă la vama Albița. Cei de la Guvernare au dat vina pe sistemul de administrare din România, care ar avea defecte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata