Ceban dezminte informații false cu privire la desfășurarea perchezițiilor la Spitalul Municipal „Sfânta Treime”

0

Procuratura ar fi distribuit informații false, că precum desfășoară percheziții la Spitalul Municipal „Sfânta Treime”, într-un dosar cu certificate de vaccinare false. Despre aceasta a vorbit primarul general Ion Ceban, care afirmă că nu au fost careva percheziții.

„Straniu. Nu exista niciun control la „Sf. Treime” pe certificate de vaccinare. Toți vicedirectorii sunt pe loc, nu au avut „oaspeți”, nu este nimeni reținut. La fel și la Centrul municipal de vaccinare este liniște și nu au fost fost verificări”, spune Ceban.

De precizat că PCOCS a venit cu un comunicat mascații desfășoară percheziții la domiciliul a trei angajații ai spitalului „Sfânta Treime” din capitală. Cei trei sunt suspectați că ar fi eliberat ilegal certificate de vaccinare anti-COVID-19 pe parcursul anului 2021.

Potrivit unui comunicat al procuraturii, la sesizarea Ministerului Sănătății, perchezițiile desfășurate de ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și Inspectoratului Național de Investigații ale Inspectoratului General al Poliției au loc la domiciliile și locurile de muncă a celor trei angajați ai spitalului – un vicedirector al spitalului și doi asistenți medicali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata