Ceban: Felicit copiii, părinţii şi cadrele didactice din Grădiniţa numărul 151

0

Sărbătoare la Grădinița nr. 151 din sectorul Botanica al Capitalei care a ajuns la 50 de ani de activitate. Cu această ocazie, angajații instituției, copiii și părinții acestora au fost felicitați de edilul Capitalei, Ion Ceban.

”Felicit copiii, părinţii şi cadrele didactice din Grădiniţa numărul 151 din sectorul Botanica, care a împlinit jubileul de 50 de ani. În total, sunt 323 de copii preșcolari din care și refugiați din Ucraina. Mulţumesc educatorilor, dădacelor şi cadrelor nedidactice, inclusiv bucătarilor, care, în pofida salariilor mici, muncesc în această instituţie, unii dintre care chiar de la crearea acesteia. Efortul zilnic în vederea educării noii generaţii o vedem cu toţii, iar Primăria Chişinău investeşte enorm în educaţie şi crearea infrastructurii confortabile pentru copii”, a declarat Ion Ceban.

În prezent, în Grădinița nr. 151 funcționează 14 grupe dintre care 8 grupe cu instruirea în limba română și 6 grupe cu instruirea în limba rusă.

În perioada 2020-2022, instituția a beneficiat din partea Primăriei de investiții în valoare de 1 372 000 lei, sumă utilizată pentru reparația sistemului termic din subsol și grupe și pentru lucrări de tâmplărie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata