Ceban: Guvernarea PAS a mai demonstrat încă o dată cum poți eșua lamentabil în realizarea reformelor

0

Guvernarea PAS a mai demonstrat încă o dată cum poți eșua lamentabil în realizarea reformelor. „Dezmăț în toate domeniile”, așa a calificat primarul Capitalei, Ion Ceban, decizia de azi a Consiliului Superior al Procurorilor prin care a fost anulat subit concursul pentru funcția de procuror general.

„După spusele lor, ceea ce trebuia să fie exemplul integrității și abordării profesioniste de care ne tot conving aproape 3 ani în contextul reformei justiției, s-a demonstrat a fi o nouă scamatorie marca PAS. Înainte de a fi publicate punctajele membrilor CSP pentru alegerea procurorului general, deja se vorbea în public despre anularea concursului. Și noi vrem să lăsăm integrarea europeană a Republicii Moldova în mâinile lor? În toate domeniile au demonstrat fiasco”, declară Ion Ceban.

Edilul susține că tot concursul de la CSP, și nu doar acesta, a demonstrat o dată în plus cât de cinici sunt cei de la guvernare în raport cu propriul popor.

„Pentru interesele înguste de partid bagă țara în haos. Și acest concurs a fost măsluit și coordonat probabil iarăși de printr-un WC. Și așa se întâmplă în toate domeniile”, declară critic primarul Capitalei, Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata