Ceban îi ridică coroana de pe ochi Maiei Sandu: A pierdut controlul și este gata să-și trădeze echipa, doar ca ea să iasă basma curată

0

„Puzderie halucinantă și incompetentă este conducerea de astăzi, care mimează democrația și minte oamenii săi atât în țară, cât și peste hotare”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, despre actuala guvernare.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul spune că nu a vrut să comenteze într-o zi de sărbătoare, „dar am fost întrebat de foarte multă lume ce cred despre comentariile frustrate apărute public.

Iar direct responsabilă de greul în care ne-am pomenit, se face în primul rând cea care îndreaptă vina pe Parlament, Guvern, pe oamenii săi puși în funcție.
A pierdut controlul și este gata să-și trădeze echipa, doar ca ea să iasă basma curată.

Este gata să judece și să persecute oponenții cu mâna instituțiilor, pe care și le-a subjugat.

Corupție este când ați pus pe toți în funcție ilegal, cu simulare de procese, toate verișoarele și toți incompetenții din PAS.

Corupție înseamnă deciziile voastre negociate în secret și care sărăcesc oamenii.
Spălați milioane prin aceleași companii care apar public.

Mai coruptă, incompetentă, iresponsabilă și proastă guvernare nu a avut Republica Moldova.

Apropo, când la Condrița va fi un obiectiv social, așa cum ați promis?
Ce se întâmplă acolo?”, a întrebat Ceban.

Edilul consideră că cei de la Guvernare trebuie să coboare cu picioarele pe pământ și să ridice coroana care cade pe ochi.

„Aici trăiesc oameni. De frica oamenilor nu ați chemat deasupra, de frica oamenilor ați depus flori de Ziua Independenței și erați înconjurați de garduri și bodyguarzi. MAN este un Partid care construiește transparent și așa vom continua. Vă este frică! Puteți să mă închideți, să mă persecutați și să inventați tot felul de dosare, adevarul este supra. P.S. Și să pornească trolii și experții străini care vă consiliază. Spuneți oamenilor cât și din ce bani sunt achitați acești consilieri străini”, a conchis primarul general.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata