Ceban: În acest weekend în capitală vor fi organizate mai multe târguri cu produse autohtone. Unde vor fi amplasate

0

În acest weekend în capitală vor fi organizate mai multe târguri cu produse autohtone. Potrivit primarului general Ion Ceban, în preajma Porților Sfinte va avea loc „Târgul meșterilor populari” (10:00-18:00), unde își vor expune lucrările artizanii din cadrul Centrului Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial.

„În Parcul „Alunelul” din sectorul Buiucani va fi organizat un iarmaroc tematic cu produse agroalimentare „MAI BUN”, organizat de Federația Fermierilor. Pe teritoriul din preajma edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 202, sâmbătă, 7 mai 2022, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În Parcul „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica, AO „Copii Ploii” organizează un iarmaroc cu produse alimentar și cu suvenire. Pe bd. Cuza-Vodă, colț cu str. Independenței va fi un târg cu produse autohtone: alimentare și nealimentare, organizat de S.R.L. „Meltan”, Cămara Moldovei”, a punctat Ceban.

Primarul spune că acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse autohtone, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata