Ceban, indignat de acțiunile Guvernului care încearcă să saboteze Primăria Chișinău în mai multe activități

0

Guvernarea ar încerca să saboteze Primăria Chișinău în mai multe activități. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că sunt ordine directe din partea celor din „TRON”.

„Au dat indicații Franzeluței, ca să nu meargă cu Primăria Chișinău în proiectul cu pâinea socială. Vă dați seama, să lipsești oamenii de pâinea socială. Nu este un proiect al meu, este un proiect pentru municipiu, pentru oamenii care i-ați nenorocit”, a declarat edilul în cadrul ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

De precizat că în urma scumpirilor la pâine, primarul general a propus deschiderea unui punct unde se va vinde pâine socială. De asemenea, edilul a venit cu niște informații că precum în cadrul Guvernului sunt 5 persoane neangajate oficial, care dau indicații miniștrilor.

„Mai mulți miniștri din Guvern li s-au spus să țină limba după dinți pentru că au dreptul să vorbească în public, despre activitățile Executivului sau a ministerului.

Mai nou, am văzut că unii miniștri și deputați sunt ținuți pe rol de marionete. Păpușarii stau în spate, este vorba de cei care scriu textele la guvern, undeva într-un cerc restrâns pe la etajul 5. Cred că sunt voluntari, așa se numesc. De fapt, ei nu sunt angajați și dau indicații miniștrilor, ca să înțelegeți, sunt miniștri care nu au voce de loc. Este vorba și de câțiva deputați care sunt portavoce pe la televiziuni și peste tot, în rest nu au voie să iasă și să vorbească. Este o gașcă de 5-6 persoane care sunt privilegiate în PAS, în rest toți trebuie să stea „cu pliscul închis”, așa cum li s-au spus, ca să nu vorbească prea mult, pentru că spun prostii”, a punctat Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata