Ceban: Primăvara își intră în drepturi, solicit să se intervină în fiecare sector cu curățenia pe străzi

0

Primăvara pune toți muncitorii de la Primărie la lucru. Astfel, toate proiectele ce au fost spate pe perioada rece a anului vor fi reluate. Primarul general Ion Ceban a solicit ca în toate sectoare să se facă curățenie, pentru ca să fie frumos la început de primăvară.

„Vom trece succint pe fiecare domeniu și vreau să vă anunț că ne așteaptă o perioadă destul de complicată, dar noi continuăm să ne facem munca. Curând primăvara își intră în drepturi, solicit să se intervină în fiecare sector cu curățenia pe străzi, curățarea copacilor și plantarea de noi copaci.

Multe proiecte se relansează deoarece timpul de afară ne permite și rog supraveghere la fiecare obiect.
Așa cum am spus acei agenți economici care încalcă și fac lucrurile de mântuială să fie întorși pentru a interveni calitativ, din bani proprii. Sub răspundere personală, fiecare pretori, fiecare proiect să fie analizat. Chișinăul este singura entitate care continuă să se dezvolte și are o dinamică pozitivă. Eu mă bucur că în pofida panicii, noi continuăm să muncim și să furnizăm rezultate”, a declarat Ceban.

Edilul afirmă că locuitorii orașului sunt prioritate. „Atunci când vin cu observații, rog ca fiecare responsabil să asculte, să noteze, să ia în calcul și să intervină în măsura posibilităților”, a conchis edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata