Ceban: Programul municipal de construcție a terenurilor de joacă, în desfășurare

0

Mai multe terenuri de joacă pentru copii și spații verzi. Aceasta își propune primarul general Ion Ceban. Potrivit acestuia, muncitorii sunt în proces lucrările de amenajare a unui teren de joacă lângă intersecția străzilor Decebal și bd. Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Totodată, în acea zonă au loc lucrări de instalare a unui teren de fitness/workout.

„Între timp, un alt teren de joacă și unul de fitness/workout pe strada Valea Crucii 24 este în proces de finisare. Aici urmează în curând să fie instalat mobilierul urban. În ambele locații au loc și lucrări de amenajare a trotuarelor, instalarea bordurilor și instalarea mobilierului urban.

Alte proiecte ale DGLCA sunt la etapa procedurii de licitație. Locațiile unde sunt sau urmează să înceapă amenajarea terenurilor de joacă sunt selectate conform solicitărilor venite din partea locatarilor în coordonare cu preturile de sector.

În acest an, pentru amenajarea terenurilor de joacă Primăria Municipiului Chișinău a alocat 20 de milioane de lei, iar pentru amenajarea terenurilor de fitness 10 milioane de lei”, spune primarul.

Ceban spune că știe că sunt încă multe adrese în capitală unde este nevoie de amenajarea terenurilor de joacă. Edilul a dat garanție că Direcția Generală Locativ – Comunală și Amenajare intervine în măsura posibilităților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata