Ceban: Suntem mândri să anunțăm lansarea platformei turistice visit.chisinau.md

0

Primăria municipiului Chișinău își propune să promoveze turismul în Capitala Republicii Moldova și să ofere vizitatorilor și localnicilor o sursă unică de informații și inspirație. Astfel, a fost lansată platforma turistică exclusivă – visit.chisinau.md, dedicată promovării atracțiilor notorii ale orașului.

Primarul Ion Ceban a subliniat importanța inițiativei: “Suntem mândri să anunțăm lansarea platformei turistice visit.chisinau.md, care va fi o sursă esențială de informații pentru toți cei care doresc să descopere și să exploreze frumusețile și bogățiile Chișinăului. Este o oportunitate extraordinară pentru promovarea orașului nostru și pentru a atrage turiști din întreaga lume.”

Platforma visit.chisinau.md oferă informații utile despre istoria și cultura orașului, prezentând cele mai importante și interesante atracții turistice, inclusiv clădiri istorice, monumente, teatre și muzee. De asemenea, sunt disponibile rute turistice și excursii tematice organizate cu Troleibuzul Turistic, oferind o experiență unică de explorare a Chișinăului.

Primarul Ceban a adăugat: “Pe visit.chisinau.md veți găsi și ghiduri audio despre diverse locații, în trei limbi – română, engleză și rusă, pentru a facilita accesul și înțelegerea informațiilor pentru toți vizitatorii. Platforma oferă, de asemenea, oportunitatea de a descoperi personalitățile marcante care au contribuit la imaginea pozitivă a orașului și au dus faima Chișinăului peste hotare.”

Primarul a încurajat toți vizitatorii și localnicii să descopere activitățile în aer liber disponibile pentru toate categoriile de vârstă și să fie la curent cu programele evenimentelor naționale și locale.

În concluzie, platforma turistică visit.chisinau.md reprezintă un instrument inovator și util pentru promovarea turismului în Chișinău și pentru a permite vizitatorilor să descopere și să se bucure de frumusețile orașului și a împrejurimilor sale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata