Centrul Municipal de Tineret Chișinău marchează cinci ani de activitate

0

La cinci ani de activitate, Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat o nouă oportunitate pentru copii și adolescenți. Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, de această dată, este vorba despre Centrul de Informare al Tinerilor.

„Acest Centru reprezintă un nou punct de informare și suport pentru toți tinerii care caută resurse, îndrumare și oportunități! Este situat pe Strada Pietonală „Eugen Doga” și va activa zilnic, de luni până duminică, de la ora 15:00 la 20:00”, a scris edilul.

Misiunea Centrului respectiv este de a sprijini tinerii în dezvoltarea lor personală și profesională, oferindu-le acces la informații esențiale și oportunități de creștere. De asemenea, aceștia pot afla diverse informații despre programe de suport financiar, oportunități de voluntariat, consultație psihologică și formări și instruiri tematice, a mai menționat Ion Ceban.

În cei cinci ani de activitate al Centrului Municipal de Tineret, Primăria Municipiului Chișinău, prin Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, a reușit să deschidă cinci Centre moderne de Tineret, să atragă un număr mare de copii și adolescenți, care, în prezent, pot colabora atât între ei, cât și cu cei din Republica Moldova și din străinătate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata