Chișinău devine vizibil pe plan internațional prin revista de bord a LOT Polish Airlines

0

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, implementarea Strategiei de dezvoltare a turismului „Chișinău – capitală turistică” continuă, de această dată, cu publicarea unui articol în revista de bord a LOT Polish Airlines – Kaleidoscope.

„ „Moj Kiszyniow” este un articol scris în limba poloneză și engleză, în care sunt descrise atracțiile Chișinăului și se invită turiștii să viziteze și să exploreze Capitala Republicii Moldova”, scrie edilul.

Potrivit lui Ion Ceban, revista, editată în 25.000 de exemplare, este plasată la bordul aeronavelor companiei care operează zboruri în peste 200 de destinații de pe 4 continente: Europa, Asia, America de Nord și America de Sud.

LOT Polish Airlines este una dintre cele mai mari companii din Europa, cu un flux de 7,5 milioane de pasageri anual și cu o experiență de peste 95 de ani, fiind una dintre cele 12 cele mai vechi companii aviatice care activează în prezent.

Colaborarea între Primăria Chișinău și LOT Polish Airlines a devenit posibilă după participarea, în luna martie curent, a Municipiului Chișinău la Târgul European dedicat industriei turismului – ITB Berlin.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata