„Chișinău Youth Fest”, ediția a II-a. Dj Battle – ACUM în PMAN

0

Iubitorii de muzică din capitală sunt invitați astăzi la ediția a II-a a „Chișinău Youth Fest” pentru a lua parte la un Dj Battle exploziv cu cei mai talentați Dj din Chișinău.

Evenimentul este acum gazda unui duel sonor intens între artiști locali, promițând un spectacol plin de energie și vibrație. Participanții la eveniment sunt îndemnați să se pregătească pentru o noapte de dans și distracție.

Pe scenă vor evolua:
• DJ VITAMIN, cun樂威壯 oscut pentru vitalitatea și ritmurile contagioase care adaugă o doză suplimentară de viață oricărui eveniment.
• DJ CRASH, un artist care promite să transforme seara într-un adevărat spectacol, cu un amestec exploziv de genuri muzicale și un strop de nebunie.
• DJ BASS, caracterizat prin explozia de energie și selecțiile muzicale care promit să nu lase pe nimeni să stea locului.

„Chișinău Youth Fest” și-a propus să aducă laolaltă tinerii pasionați de muzică și să ofere o platformă de exprimare pentru artiștii locali. Dj Battle este unul dintre punctele culminante ale evenimentului, iar organizatorii își doresc să creeze o atmosferă electrizantă care să rămână în memoria participantilor.
„Așadar, toți entuziaștii muzicii, faceți-vă proviziile de energie și pregătiți-vă să dansați și să vă lăsați purtați de valul sonor al acestui Dj Battle! Ne vedem astăzi la „Chișinău Youth Fest” pentru o experiență muzicală excepțională!”, se arată în comunicatul Primăriei.

Evenimentul se alătură eforturilor de revitalizare a scenei culturale din Chișinău și promovează arta și creativitatea locală într-o manieră accesibilă și atractivă pentru tineri.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata