Clădirile din întreaga lume, luminate în culorile drapelului israelian

0

Mai multe clădiri din întreaga lume au fost luminate sâmbătă seară în culorile drapelului israelian, în semn de solidaritate.

Israel a fost ţinta unui atac fără precedent lansat de gruparea Hamas şi soldat cu sute de morţi, cu aproape 2000 de răniţi şi cu mai mulţi militari şi civili luaţi ostatici, transmite democracy.md cu referire la Digi24.ro.

Ministerul de Externe israelian a mulţumit tuturor pentru solidaritate, printr-o postare făcută pe o rețea de socializare.

”Vă mulţumim tuturor din întreaga lume pentru mesajele constante de sprijin şi solidaritate. Aceasta este o zi sumbră pentru noi toţi aici în Israel, dar vă putem simţi dragostea şi căldura de la kilometri distanţă”, a transmis Ministerul de Externe israelian, postând o imaginie cu Poarta Brandenburg pe care era proiectat drapelul israelian.

Ambasada Israelului în România a postat duminică mai multe imagini ale unor clădiri iluminate în culorile drapelului naţional al Israelului sau pe care a fost proiectat drapelul israelian, cu mesajul „mulțumim pentru că ne sunteți alături în această zi întunecată”.

Alături de fotografia cu Poarta Brandenburg se află şi cea a Palatului Chigi, unde se află sediul Guvernului italian, precum şi imaginea Empire State Building.

犀利士 1b2725a4c9ea950883cff73aea889f7.jpg” alt=”gallery images”/>
gallery images
gallery images
gallery images
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata