Compania Horus Energy se adresează instituțiilor de drept pentru a curma un atac murdar venit din partea concurenților

0

Compania Horus Energy și directorul general, Valentin Balan continuă să fie ținta unui atac mediatic, comandat de către un șir de concurenți ce apelează la metode murdare de a face business, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Ei își exprimă regretul că unele companii recurg la lansarea unor falsuri și campanii de dezinformare, inclusiv apelând la politicieni cunoscuți pentru executarea unor atacuri la comandă.  

Potrivit sursei citate, anume în acest context este privit și recentul atac murdar din partea liderului unui partid politic, care a operat cu minciuni și a calomniat numele directorului general al Companiei Horus Energy. „Acuzațiile nefondate și informația distorsionată, prezentate public de acest politician, aduce grave daune de imagine companiei, cu eventuale pierderi comerciale serioase”, se precizează în comunicat. 

Compania anunță că juriștii lor pregătesc demersurile necesare către procuratură, poliție și instanța de judecată pentru a cere tragerea la răspundere a respectivului cetățean pentru calomnie și daune provocate imaginii noastre. Ei vor cere în instanță recuperarea pierderilor de imagine și eventuale daune comerciale.  


Amintim că managementul Horus Energy a apelat deja recent la instituțiile de drept pentru a cerceta acțiunile de șantaj și denigrare de imagine în cazul unor persoane, direct implicate în comandarea acestor atacuri murdare.  

Horus Energy face apel la mediul de business să aibă un comportament civilizat și să aplice acțiuni strict legale. Compania subliniază că ei demonstrează de-a lungul anilor anume un astfel de model de business, în care legea este în capul mesei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata