Companiile din domeniul ingineriei și tehnologiilor din Moldova pot beneficia de suport financiar pentru a participa la evenimente internaționale

0

Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia, și Marea Britanie în parteneriat cu Agenția de Investiții, au lansat programul BRIDGE pentru a oferi susținere financiară de până la 1500 $ pe an pentru companiile care își doresc să participe la diverse evenimente, concursuri și târguri internaționale care vor aduce beneficii semnificative și tangibile afacerii participante. Practic, se acceptă orice activități care vor genera valoare adăugată pentru afacere și economie.

Programul acoperă trei direcții de finanțare: taxa de participare, cazare și călătorie. Companiile eligible pot solicita suport în acoperirea a două dintre acestea, asumându-și cheltuielile care rămân. Procesul de aplicare este simplu și rapid, fiind disponibil pe site-ul programului.

În următoarele luni, companiile din domeniul ingineriei și tehnologiilor pot participa la evenimente, organizate unele dintre cele mai inovative orașe din Europa. Printre acestea se numără TNW Conference, South Summit, AI & Big Data Expo Europe și multe altele.

Fiecare eveniment oferă oportunități unice pentru a întâlni experți din industrie, a explora cele mai noi tehnologii și tendințe care definesc sectorul.

Prin participarea la aceste evenimente, antreprenorii moldoveni pot beneficia de networking, de o mai bună înțelegere a utilizării noilor tehnologii și de oportunități de a-și dezvolta afacerile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata