Consolidarea relațiilor de cooperare dintre IGP și Ambasada SUA, printre obiectivele pentru anul 2023

0

Dezvoltarea și consolidarea relațiilor cu partenerii de dezvoltare rămâne a fi una dintre priorități pe agenda Inspectoratului General al Poliției. Fiind într-o perioadă plină de provocări, suportul și asistența externă este importantă pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților. 

În acest sens, Șeful Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu a avut o întrevedere cu  reprezentanții Secției INL din cadrul Ambasadei SUA, în frunte cu Brett ROSE, directorul Secției justiție penală și aplicarea legii, însoțit de către Alexandru Molcean, manager de programe.

În cadrul discuțiilor, șeful Poliției Naționale a apreciat parteneriatul  sustenabil, constructiv și strategic al Guvernului SUA.

 „Apreciem parteneriatul de cooperare și suportul constant în proiectele de dezvoltare implementate în cadrul subdiviziunilor Inspectoratului General al Poliției”, a conchis Viorel Cernăuțeanu.

Părțile au punctat aspectele de interes comun în contextul crizelor actuale, asistența care urmează să fie oferită Poliției Naționale, precum și prioritățile de conlucrare pentru anul 2023.

La final, părțile și-au exprimat deschidere reciprocă pentru cooperarea pe domenii de interes comun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata