Constructorii sunt chemați la dialog de Ion Ceban: Am preluat un domeniu putred, dar destul de important pentru dezvoltarea orașului

0

O nouă ședință la Pretura Centru, unde la dialog sunt chemați reprezentanți ai domeniului construcțiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, ședința va fi mâine la ora 10:00.      

„Spuneam, am preluat un domeniu putred, dar destul de important pentru dezvoltarea orașului.  Avem diverse opinii în acest domeniu.

Pe deoparte avem oameni nemulțumiți de felul cum s-a construit în ultimii ani, avem dezvoltatorii imobiliari care zic că ei construiesc conform normativelor, este poziția Primăriei și a mea personală – regulile sunt pentru toți, chiar dacă lucrăm la documentele importante, sunt cele vechi și după ele ne conducem și nu doar primăria răspunde de toate etapele de construcție în acest oraș. Sunt și alte instituții de stat competente care trebuie să intervină la o etapă sau alta”, a declarat primarul.

 Ceban spune că acesta este motivul pentru care a transmis invitații factorilor de decizie, constructorilor și specialiștilor în domeniu. „La cei care nu a ajuns invitația din anumite motive, așteptăm toată lumea pentru a fi prezentă ca să auzim părerea fiecăruia”, a conchis primarul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata