Consumatori de droguri reţinuţi de un echipaj BPRO al Direcției de Poliție

0

În cadrul patrulărilor demarate de echipajele mobile al Batalionului Patrulare și Reacţionare Operativă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, în raza sectorului Râșcani, pe timp de zi cât și pe timp de noapte, prin parcuri, curțile blocurilor de locuit, poliţiştii au observat o femeie de 37 de ani și un bărbat de 38 de ani, ce manifestau un comportament suspect.

Aceștia observând polițiștii brusc au început a schimba direcția de deplasare. Ambii au fost stopați și somați de către forțele de ordine să se legitimeze iar în cadrul documentării s-a stabilit că aceștia dețin substanțe interzise asupra lor. Femeia și bărbatul au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul audierilor aceștia au recunoscut și predat benevol fiecare câte un pachețel în care se afla masă vegetală cu miros specific.

Pachețelele au fost ridicate și sigilate în cadrul procesului de documentare conform legislației, fiind expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

În dependență de rezultatele expertizei aceștia vor fi atrași la răspundere conform legislației în vigoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata