Cu prilejul zilei de 8 martie, Președinta Maia Sandu felicită toate femeile din Moldova

0

Astăzi, când este marcată Ziua Internațională a Femeii, șefa statului a venit cu un mesaj de felicitare și apreciere către toate femeile din Moldova pentru toate realizările lor. 

„Sunt mândră de femeile din Moldova care arată zilnic, lumii întregi, că pot. Ele reușesc în orice domeniu: cercetare sau sport, afaceri, producție sau educație, politică sau sănătate. Ele cresc familii, construiesc și dezvoltă afaceri, își asumă riscuri, creează și conduc echipe, educă tineri, tratează pacienți, oferă alinare suferinzilor. Cu încredere și înțelepciune, ele găsesc soluții pentru cele mai dificile probleme”, a spus Președinta Maia Sandu.

Șefa statului a mai subliniat că împreună lucrăm să construim o țară în care toți oamenii să poată trăi în bunăstare și armonie. 

„Moldovencele mișcă lumea din loc. Datorită lor, țara noastră rezistă și merge înainte, chiar și-n vremuri incerte, pline de pericole și provocări. Pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, apreciem curajul și dăruirea femeilor și ne asumăm să construim o Moldovă europeană, în care femeile și bărbații trăiesc în armonie, având drepturi și oportunități egale, o societate în care fiecare poate trăi liber și fericit”, a conchis Președinta Maia Sandu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata