Cum este relația între Ion Ceban și Igor Dodon după ce edilul și-a creat MAN-ul

0

Primarul general Ion Ceban spune că nu se consideră un trădător de partid, asta după ce și-a lansat Mișcarea Alternativa Națională. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de al N4.

Întrebat dacă s-a consultat cu Igor Dodon înainte de a crea MAN, Ceban a răspuns că „nu”.

„Am comunicat doar cu subiectele legate de oraș, ceea ce a fost public. Am discutat cu dumnealui, el fiind în calitate de președinte al Uniunii Moldo-Ruse a oamenilor de afaceri, sunt câteva proiecte care ne-am focusat. Cam asta a fost. Colegii au reacționat diferit, eu nu am de gând să comentez sau să dau aprecieri, este poziția fiecăruia, fiecare are dreptul la alegere, cum și eu am dreptul la alegere. Nu am de gând să critic poziția cuiva. Unii au făcut glume, unii au făcut pamflete, alții au făcut aprecieri de altă natură. Am avut mii de mesaje de susținere și am în continuare mii de mesaje de susținere, zilnic în acest context. Părerea oamenilor contează”, a declarat Ceban.

„Ideologia MAN va fi foarte simplă – exemplul lucrului făcut și a rezultatelor furnizate. Vreau ca toți cei care pot face, pot munci, vor să fie acasă în Moldova, poftim. Orice vom face, vom consulta cu cetățenii Moldovei, vom consulta cu echipa și vom veni cu soluții distincte”, a conchis primarul general Ion Ceban.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata