Deputații PAS, coordonatorii haosului de la ședința CMC

0

Mai mulți deputați PAS, printre care Vasile Grădinaru, Vitalie Jacot și Alexandru Trubca, au aplaudat frenetic astăzi haosul de la ședința Consiliului municipal Chișinău pe care l-au coordonat prin indicații directe date consilierilor municipali și chiar șefului Oficiului teritorial Chișinău al Cancelariei de Stat, Ion Ciumac, prezent la ședința CMC.

Încă de la începutul ședinței CMC, care, potrivit consilierilor MAN, a prevăzut clar pe agendă constituirea fracțiunilor și comisiilor e specialitate, un grup de deputați ai partidului de la putere au fost văzuți în sala CMC cum incitau la dezordini aleșii PAS și grupuri de susținători ai formațiunii prezenți în sală.

„Au venit deputați pentru a da indicații la consilieri și la reprezentantul Cancelariei de Stat. Ei sunt cei care au regizat un show ieftin”, a declarat consilierul MAN, Grigore Bejenaru.

Consilierul MAN a precizat că aleșii PAS au venit cu un plan de destabilizare pregătit din timp, fiind conștienți și de faptul că propunerile făcute în cadrul ședinței sunt ilegale.

„Chiar și reprezentantul Cancelariei de Stat a dat un răspuns că este ilegal aceste propuneri, mai întâi trebuie să fie votate organele de lucru, ședința trebuia să fie una tehnică, după care discutăm orice propunere. Consilierii care au propus știu foarte bine că propunerile lor sunt ilegale”, a mai adăugat consilierul Grigore Bejenaru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata