Deputatul PCRM: Poporul adus în pragul disperării are dreptul să se răscoale, pentru guvernarea i-a furat dreptul la viață

0

Deputatul Partidului Comuniștilor, Constantin Starîș, cheamă lumea la proteste. Potrivit lui, poporul adus în pragul disperării are dreptul să se răscoale, pentru guvernarea i-a furat nu doar dreptul la o viață normală, ci dreptul la viață în genere. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui flashmob, organizat de Blocul Socialiștilor și Comuniștilor în fața Parlamentului.

„Nivelul de disperare al moldovenilor nu este compatibil deja cu supraviețuirea fizică pentru foarte, foarte mulți cetățeni, dar ei (PAS n.r) ne vorbesc depsre drepturile omului. Despre ce drepturi ale omului putem vorbi, când moldovenilor li se fură principalul lor drept – dreptul la viață. Și nu mai e vorba aici de dreptul la o viață normală, ci dreptul la viață în genere”, a declarat Constantin Starîș.

Amintim că oamenii sunt îndemnați să participe duminică, 19 iunie, la o amplă acțiune de protest în Piața Marii Adunări Naționale, anunțată în cadrul mișcării social-politice „O nouă viață”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata