Diplome și premii pentru campioni. Ceban: Am felicitat campionii Turneului internațional EU NATIONS WATER POLO CUP

0

Diplome și premii pentru campioni! Primarul general Ion Ceban a avut frumoasa ocazie să felicite campionii Turneului internațional EU NATIONS WATER POLO CUP, ediția 2022!

„Le-am adresat sincere felicitări celor 14 sportivi si antrenorilor acestora pentru performanța atinsă. La rândul sau, Primăria Chişinău va oferi sprijinul necesar și va investi în continuare în promovarea sportului de performanța și a modului sănătos de viață.

Echipa națională a Republicii Moldova /TINERET/ este alcătuită din discipolii Școlilor sportive subordonate Direcției Generale Educație Tineret și Sport a Primăriei Chișinău. Este vorba de 9 sportivi – discipoli ai Școlii sportive specializate de polo pe apă nr. 4 ”Gheorghe Osipov” antrenor, Dmitrii Pisar și 5 sportivi – discipoli ai Școlii sportive specializate pentru copii și tineret a rezervelor olimpice de polo pe apă Delfin”, antrenor, Vladimir Stucalo”, a declarat Ceban.

Turneul internațional EU NATIONS WATER POLO CUP s-a desfășurat în or. Brno (Republica Cehă), cu participarea a 12 țări, unde Republica Moldova s-a clasat pe Locul I.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata