DODON: Dacă aveți ura asta patoligică, orientați-o doar asupra mea, nu vă bateți joc și de rudele mele. Nu îmi dau voie să mă văd cu mama

0

Fostul președinte al țării, Igor Dodon, cere recuzarea procurorilor, care îl investighează. Declarația a fost făcută după ședința de judecată, care a avut loc azi.

“Mă consider nevinovat, sunt gata să conlucrez cu organele de anchetă, calific acest dosar politic, la comanda conducerii de vârf a țării, în special a Maiei Sandu, care a fost oponentul meu politic la 2 scrutine. Îmi exprim neîncrederea și dezacordul cu procurorii care conduc acest dosar. Mai multe probe din dosar au apărut în spațiu public. Procurorul pe cazul meu are un stagiu de 3 ani în loc de 4. De aceea, am cerut și insist în continuare pe recuzarea procurorilor. Ne așteaptă o perioadă destul de lungă de justiție televizată, foto și video din arhiva familiei, drone de-asupra casei. Vreau să le transmit cu această ocazie, dacă aveți ura asta patoligică, orientați-o doar asupra mea, nu vă bateți joc și de rudele mele. Nu îmi dau voie să mă văd cu mama”, a declarat Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata