Dodon l-a felicitat pe Mitropolitul Moldovei cu ocazia zilei de naștere: Renașterea spirituală a Moldovei și a bisericii este de neimaginat fără contribuția directă a Înaltpreasfințitului Vladimir

0

Igor Dodon l-a felicitat pe Înaltpreasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove, cu prilejul zilei de naștere. Mitropolitul împlinește, astăzi, 69 de ani.  

“Renașterea spirituală a Moldovei și a bisericii este de neimaginat fără contribuția directă a Înaltpreasfințitului Vladimir. Grație activității sale, în Moldova au fost construite mii de lăcașe de cult, au fost renovate mănăstiri, sunt organizate acțiuni de binefacere și educaționale.

Apreciez înalt faptul că Mitropolitul Vladimir a fost și este un promotor fidel al bisericii ortodoxe care este temelia statului nostru, precum și a valorilor spirituale și familiale ale neamului nostru.

Îi doresc Înaltpreasfințitului Vladimir sănătate multă și succes în activitatea sa nobilă îndreptată spre binele țării noastre”, se arată în mesajul lui Igor Dodon.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata