Doi ucraineni, uciși de un rus în fața unui centru comercial din Germania

0

O dublă crimă a avut loc sâmbătă după-amiază în fața unui centru comercial din Germania, unde un bărbat rus a înjunghiat doi tineri ucraineni. Unul a murit pe loc, iar cel de-al doilea după scurt timp, la spitalul din apropiere unde salvatorii îl duseseră în stare gravă.

Sâmbătă, 27 aprilie 2024, la ora 17:20, centrul de operațiuni al Cartierului General al Poliției din Bavaria de Sud a primit un raport despre doi bărbați grav răniți în Murnau, Burggraben, transmite democracy.md cu referire la libertatea.ro.

Salvatorii care au fost alertați imediat au putut stabili la fața locului că unul dintre bărbați decedase deja din cauza rănilor grave. Cel de-al doilea bărbat, care a fost găsit cu răni foarte grave, a murit și el, în ciuda măsurilor imediate de resuscitare care au fost luate după ce a fost dus la un spital din apropiere.

În cadrul căutării inițiate imediat, un suspect în vârstă de 57 de ani a fost găsit și arestat la adresa sa de domiciliu, nu departe de locul crimei, în aceeași seară. Suspectul este cetățean rus. Victimele sunt cetățeni ucraineni în vârstă de 23 și 36 de ani. Ambele persoane locuiau în districtul Garmisch-Partenkirchen. 

Parchetul a depus o cerere de arestare a suspectului în vârstă de 57 de ani, în fața judecătorului de instrucție. Anchetatorii nu știu deocamdată dacă cei trei oameni implicați în incident se cunoșteau și nici mobilul celor două crime. În acest context, poliția a solicitat publicului informații relevante, pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs infracțiunea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata