Doliu în Procuratura Generală: Doi veterani ai PG s-au stins din viață

0

Doi veterani ai Procuraturii s-au stins din viață, anunță Procuratura Generală.

Ambii veterani PG s-au stins din viață ieri, 31 ianuarie.

”Cu profundă tristețe, anunțăm, că la data de 31 ianuarie 2023, la vârsta de 75 de ani, s-a stins din viață  domnul Nicolae Zafton, veteran al Procuraturii.

Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și apropiaților regretatului.

Nicolae Zafton a activat în sistemul Procuraturii mai mult de 25 de ani, din 1975 până în 2004, exercitând mai multe funcții, inclusiv de șef al Secției militare a Procuraturii Generale, fiind un angajat principial, exigent, care a pledat pentru dreptate și adevăr.

În perioada de activitate, a fost stimulat de mai multe ori obținând insigna „Lucrător de onoare al procuraturii”, dar și titlul onorific „Jurist emerit din Republica Moldova”.

Nicolae Zafton a fost un  profesionist desăvârșit și un om de excepție.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

”Procuratura Republicii Moldova, anunță cu tristețe că la data de 31 ianuarie 2023, la vârsta de 69 de ani, s-a stins din viață domnul Mihail Ciobanu, veteran al Procuraturii.

Întregul colectiv, deplânge trecerea în neființă a domnului Mihail Ciobanu, exprimând sincere condoleanțe familiei și apropiaților săi.  

Regretatul a activat în sistemul Procuraturii mai mult de 35 de ani, până la atingerea plafonului de vârstă, fiind un angajat exemplar, dedicat, modest, caracterizat de profesionalism înalt și corectitudine.

Pe parcursul activității, a obținut numeroase diplome și mențiuni, fiind decorat și cu cele mai însemnate distincții precum Crucea „Pentru merit” de clasa II și Crucea „Pentru merit” de clasa I.

Amintirea luminoasă a regretatului Mihail Ciobanu va rămâne veșnic vie în memoria colegilor şi tuturor celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Cerului!”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata