Droguri în valoare de 350.000 de lei, depistate într-un apartament

0

Trei persoane, doi bărbați de 34 și 20 de ani, și o femeie de 21 de ani, originari din Florești, sunt suspectați de circulația ilegală de droguri.

În acest caz, oamenii legii au descins cu percheziții în apartamentul din Capitală unde cei trei locuiau împreună.

Astfel, în cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip „PVP” – 110 pachețele de tip zip-lock a câte un gram fiecare, trei cutii cu același conținut cu greutatea de aproximativ 200 de grame, mai multe pachețele cu marijuana cu greutatea totală de aproximativ 100 de grame, trei pistoale pneumatice, telefoane mobile și cântare electronice de dimensiuni mici.

Suma drogurilor depistate valorează circa 350.000 de lei pe piața neagră.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și plasați în izolatorul de detenție provizorie, iar femeia este cercetată în libertate.

De menționat că unul dintre suspecți se afla în căutare, fiind cercetat penal pentru comiterea mai multor episoade de furt, de către Inspectoratul de Poliție Florești.

În continuare, polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate de „circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare” riscă până la 15 ani de privațiune de libertate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata