Edilul capitalei a accentuat că trebuie de ajuns la 100 de mii de copaci, ca pentru toată lumea să fie orașul mai verde

0

Pentru o capitală mai verde. Cu acest crez au ieșit zeci de persoane la sădit copaci, o campanie lansată de Primăria Chișinăunși susținută de zeci de organizații.

Potrivit primarului general Ion Ceban, această campanie va continua, iar toți doritorii sunt invitați în teren.

„Vreau să accentuez încă o dată în plus că anul trecut am sădit 65 de mii de copaci. Anul acesta obiectivul este să ajungem la 100 de mii de arbori plantați. Când o să fie ultimul copac plantat, o să vă anunțăm. Ceea ce este important că avem grupuri diferite de oameni care se alătură organizației formale și neformale. Aici suntem cu proiectul verde.md, care au venit cu copiii lor. Azi avem zeci de locații unde plantăm, cu centrul municipal de tineret, cu liga tineretului, cu foarte mulți oameni tineri, care au venit ei cu inițiativa de a se implica.

Noi, unde aducem arbori, unde aducem alt material săditor, unde aducem arbuști, flori care le plantăm. În această toamnă vrem să ajungem la 100 de mii de copaci, ca pentru toată lumea să fie orașul mai verde, mai amenajat”, a declarat acesta.

La rândul său, fondatorul Asociației Obștești Verde.md, Dmitri Voloshin spune că dacă se cere o schimbare, fiecare persoană trebuie să înceapă de la sine și să pună umărul în societate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata