Edilul capitalei i-a mulțumit Agenţiei TIKA pentru ajutorul umanitar, acordat persoanelor refugiate

0

Primăria Chișinău a primit ajutor umanitar din partea Agenției Turceşti de Cooperare și Coordonare (TIKA) pentru refugiaţii din Ucraina care urmează să fie cazaţi la Centrul Cultural „Orion” din sectorul Botanica.

„La apelul nostru, Agenţia TIKA a donat 50 de saci de dormit, 70 de seturi de lenjerie de pat şi 70 de plapume pentru 50 de refugiaţi care urmează să ajungă la Centrul Cultural „Orion”. Am făcut ordine şi am amenajat spaţiul existent. Preconizăm să amenajăm alte locuri de cazare, tot în cadrul acestui centru cultural, la etajul 2.

Mulţumesc pentru sprijin Agenţiei TIKA cu care avem o colaborare frumoasă. Reprezentanţii Agenţiei TIKA s-au mobilizat şi au donat mai multe produse alimentate şi de igienă pentru refugiaţii din Ucraina. În continuare, fiecare ajutor este binevenit”, a declarat primarul general Ion Ceban.

Potrivit acestuia, cele mai stringente necesitați sunt saltele, plapume, lenjerie pentru pat, saci de dormit, perne. Primăria Chișinău s-a implicat din prima zi pentru a ajuta refugiații, afirmă edilul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata