Edilul capitalei , indignat de faptul că în presă se denigrează munca voluntarilor

0

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că în presă se denigrează munca voluntarilor. Edilul spune că presa a adus în acest sens într-un fel o insultă către cele 600 de persoane care lucrează 24/24.

„Vreau să mulțumesc întregii echipe, cei care au lucrat în noapte, cei care au fost la Palanca, cei care au adus mame și copii, sute de mame și copii, ce au ajuns în Chișinău, în centrele noastre. Ceea ce m-a făcut să fiu surprins de o reacție anumită în mass-media pe unele posturi TV. Este tentativa de a încerca să prezinte unele lucruri care nu corespund realității, iar cei 600 de voluntari nu merită o asemenea atenție rea, cred că nu este cazul, ca cei voluntari, care au lucrat în ture diferite, încearcă să facă tot posibilul să ajute persoanele.

Referitor la depozitului care este în gestiunea voluntarilor. Acolo este o evidență strictă din primele zile. Acolo a fost ajutoare de la persoanele fizice, de la Horeca și mulți alții. Ajutoarele au fost repartizate tuturor centrelor, care sunt în gestiunea noastră sau cu care facem parteneriat pe teritoriul municipiul Chișinău”, a declarat Ceban.

Amintim că pe teritoriul mun. Chișinău sunt 44 de centre de cazare a refugiaților.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata