Elevii continuă să viziteze Expoziția ”Copiii pentru Pace”

0

Sute de elevi continuă să vină la sediul Primăriei Capitalei pentru a vizita Expoziția ”Copiii pentru Pace”. La a doua zi de la lansare, copiii au avut o altă surpriză. Mai mulți elevi au putut admira picturile și desenele de pe holurile Primăriei împreună cu renumitul compozitor Eugen Doga. Maestrul a vizitat expoziția în contextul semnării unui memorandum cu Primăria Chișinău privind valorificarea creației sale.

Zeci de copii au făcut poze cu compozitorul Eugen Doga, însoțit de primarul general Ion Ceban. Ca și ieri, grupuri de copii au făcut o vizită și în biroul edilului, acolo unde au făcut poze și au transmis diferite mesaje.

Amintim că, în total, pentru aceste zile a fost stabilit un program de vizită pentru elevii din aproximativ 50 de licee, gimnazii și școli auxiliare din Capitală. Grupurile sunt conduse de profesorii lor, iar în sediul instituției sunt ghidați de reprezentanții Primăriei, care le oferă detalii despre expoziție.

În total, în holurile Primăriei sunt expuse peste 1000 de picturi, fotografii și alte lucrări artistice, iar mulți dintre micii vizitatori ai expoziției sunt chiar autorii desenelor.

Expoziția ”Copiii pentru Pace”, inaugurată la un an de la începutul conflictului din Ucraina, va fi deschisă timp de o lună. Mesajul transmis de elevii din Capitală, inclusiv de copiii din familiile de refugiați, este ”NU războiului” și ”Ne dorim Pace”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata