Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” vor învăța online și în această săptămână

0

Elevii Liceului „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al Capitalei, acolo unde în 5 aprilie a avut loc un incendiu, vor învăța și în această săptămână de la distanță. Decizia privind prelungirea orelor online a fost luată la ședința de azi a Comisiei pentru Situații Excepționale a sectorului Buiucani.

„De luni, 22 aprilie, copiii vor reveni la studii”, a declarat pretorul sectorului Biucani în cadrul unei intervenții online chiar din fața Liceului „Liviu Deleanu”.

Funcționarul cheamă, în continuare, responsabilii administrației instituției să intervină activ pentru înlăturarea consecințelor incendiului.

„S-a solicitat administrației liceului să vină cu un raport despre toate lucrările care au fost efectuate în acest liceu. Vorbim de lucrări de reparație și montare a sistemului antiincendiu, lucrări la pozarea sistemului electric etc.”

Incendiul de la Liceul „Liviu Deleanu” din sectorul Buiucani al Capitalei a fost provocat de abateri admise în timpul unor lucrări de sudură. Constatarea a fost făcută de IGSU.
Amintim, incendiul a izbucnit în 5 aprilie, în demisolul instituției. În urma arderii au fost evacuate aproximativ 1900 de persoane, iar în misiunea de lichidare a incendiului au participat 60 de salvatori și pompieri cu 10 unități de tehnică. Datorită mobilizării eficiente a corpului didactic și a responsabililor din cadrul instituției de învățământ, nici o persoană nu a avut de suferit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata