Eugen,tânărul care a supraviețuit în urma accidentului de la Băcioi se află în stare gravă și are nevoie de ajutor. Cum poți face o donație

0

Prietenii unuia dintre băieții care au avut de suferit în urma accidentului de la Băcioi cer ajutorul oamenilor pentru a-i salva viața. Tânărul se află în stare gravă la spital și are nevoie de resurse financiare pentru reabilitarea de care va avea nevoie la externarea din spital.

„Probabil ați auzit despre accidentul de pe traseul Chișinău – Cimișlia. În acel accident au decedat prietenii mei din liceu …Danu Ursachi, Dumitru Bobeico si Valeria Osipov. Persoana care a rămas în viață la fel este prietenul meu din liceu, Eugen Polișciuc. Se află la spital în stare gravă. Sunt necesare resurse financiare pentru reabilitarea de care va avea nevoie la externarea din spital. Doritorii de a veni cu un suport financiar, puteți face transfer pe cardul mamei sale”, se arată într-o postare pe Facebook a unuia dintre prietenii săi.

Totodată, au fost lăsate datele bancare unde persoanele pot transfera ajutorul financiar.

„Moldindconbank 5574 8402 7696 6243 – Lilia Polișciuc

PayPal [email protected]”.

Cu câteva zile în urmă, mama unui alt băiat care a fost rănit grav în accident a cerut ajutorul oamenilor.

„În urma accidentului de la Bacioi – Răzeni, fiul meu Alii Tudor – Dorin a avut de suferit enorm. E în stare foarte foarte gravă.. Ajutorul se face cu bunătatea oamenilor. (…) Ajutorul îl face și bunul Dumnezeu prin rugăciunile voastre. Stau în genunchi în fața voastră și vă mulțumesc pentru tot ajutorul acordat fiului meu Tudor – Dorin. El o să se facă bine datorită vouă”, a scris femeia în postarea sa.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata