Ex-ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, în ajun de 9 mai: Să-i comemorăm destoinic pe cei, care și-au dat viața pentru pace

0

“Să-i comemorăm destoinic pe cei, care și-au dat viața pentru pace”. Cu acest mesaj a venit ex-ministru al Apărării, Victor Gaiciuc, în ajun de 9 mai. Generalul i-a îndemnat pe cetățenii țării noastre să participe la Marșul Victorie și acțiunea Regimentului nemuritor, care se va desfășura la Chișinău.

”9 mai este o zi foarte importantă pentru întreaga omenire. 9 mai este Victoria asupra fascismului. 650 de mii de cetățeni ai acestei țări au fost omorâți în acest război, 400 de mii au fost încadrați în Armata Sovietică, care au ajuns până la Berlin. Consider că noi trebuie destoinic să-i comemorăm pe acești cetățeni care și-au dat viața pentru pace, pentru biruința asupra fascismului. 9 mai, la ora 09:30, în PMAN vom organiza Marșul Victorie și acțiunea Regimentului nemuritor ”, a declarat Victor Gaiciuc.

În data de 9 Mai, de Ziua Victoriei asupra fascismului, la Chișinău, va fi organizat Marșul Victoriei și acțiunea ”Regimentul nemuritor”. Evenimentul a fost anunțat de Comitetului Național Coordonator ”Victoria”. Acțiunea își va lua startul în Piața Marii Adunări Naționale și va continua până la Complexul Memorial ”Eternitate”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata