„Fabrica de sticlă” din Chișinău are un nou director. Fostul administrator a fost demis

0

Ion Covrig este noul director al Întreprinderii de Stat „Fabrica de sticlă din Chișinău”. Asta după ce fostul administrator, Pavel Perju, a fost demis, anunță Agenția Proprietății Publice (APP).

Ion Covrig a fost numit în funcție pe 15 octombrie, după ce Pavel Perju a fost demis cu o zi înainte. APP precizează că fostul director al Fabricii de sticlă a ocupat funcția vacantă de administrator al întreprinderii de stat „Fabrica de sticlă” în ianuarie 2021, în baza unui concurs. Ulterior s-a depistat faptul că acesta a prezentat în cadrul competiției date personale eronate, iar potrivit Regulamentului, după destituirea din funcție a primului din listă, conducerea este preluată de concurentul plasat pe locul II.

Ion Covrig susține că este pregătit să facă față tuturor provocărilor, să elimine intrigile și blocajele create de fosta conducere și să coaguleze echipa.

„Eu sper că vom reuși cu brio să trecem peste toate provocările și să aducem fabrica la standardele pe care toată lumea le așteaptă”, a subliniat Ion Covrig.

Cu o istorie de 51 de ani, Fabrica de sticlă din Chişinău este unul din liderii indiscutabili pe piaţa internă a Republicii Moldova, care asigură necesităţile fabricilor locale de vinuri şi divinuri, de băuturi alcoolice, ale întreprinderilor pentru prelucrarea şi conservarea legumelor şi fructelor, ale producătorilor de băuturi răcoritoare, de produse alimentare pentru copii etc. În prezent, în catalogul Fabricii de sticlă din Chişinău sunt incluse în jur de 300 de feluri de sticle şi borcane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata