Formația Snails lansează o piesă nouă. „Este rezultatul intenției noastre de a combina Blues, Rock-&-Roll și motivele locale”

0

Membrii trupei Snails lansează prima piesă după anunțul revenirii pe marile scene. Melodia se numește „Lele”, iar versurile și muzica au fost scrise de Lilian Severin, solistul formației Snails.

„Am lucrat mult împreună cu ceilalți membri ai trupei pentru a cizela această melodie. Este o piesă despre căutările interioare. Pot să spun că a fost o hoinăreală prin tot procesul acesta de căutări, când mergi fără a avea o țintă definită și te îndrepți spre orizont, iar piesa „Lele” este una dintre primele destinații în această hoinăreală. Pentru că genurile muzicale românești adesea intră în aceleași sonorități cu blues-ul american, a fost fascinant să le combinăm”, a declarat Lilian Severin.

Piesa „Lele” a fost lansată sub forma unui Live Session pe Youtube, în data de 14 iulie:

”Aceasta este unica metodă de a aduce rapid o înregistrare calitativă și un performance în fața publicului larg. Seamănă mult cu abordările din anii ‘60, care nouă ne sunt tare dragi”, a mai precizat solistul trupei Snails.

Recent, trupa Snails a anunțat că revine în spațiul muzical autohton după un deceniu de pauză. Membrii formației au precizat că, în următoarea perioadă, vor lansa câteva piese noi și vor susține mai multe concerte. Oficial, trupa nu și-a anunțat niciodată destrămarea, însă din anul 2013 a susținut un singur concert. Formația Snails a fost fondată în 1995, iar în prezent, din ea fac parte patru membri: Lilian Severin (chitară, vocal), Gabriel Andronic (chitară, vocal), Vitalie Colț (bas, vocal) și Mircea Sturza (tobe). Printre cele mai cunoscute piese ale formației se numără „Undeva”, „Trenul”,  „Nu-mi pasă”, „Superbasuri”, „Blue Passports” și altele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata