Fostul deputat Serghei Sîrbu a fost reținut pentru 72 de ore

0

Ex-deputatul Serghei Sîrbu a fost reținut pentru 72 de ore fiind bănuit de îmbogățire ilicită, confirmă reprezentanții Procuraturii Generale.

Tot astăzi, au fost reținuți și ex-deputații Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Violeta Ivanov au fost reținuți pentru 72 de ore de către procurorii anticorupție.Se întâmplă după ce procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție în comun cu ofițerii Serviciul de Informații și Securitate și ai Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale au descins în cadrul investigării faptelor de îmbogățire ilicită a 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova. Astfel, sunt vizate 47 de bunuri imobile și 13 autoturisme.

Aceștia fac parte dintre cei 14 deputați care au părăsit PCRM în decembrie 2015, aderând ulterior la Partidul Democrat., iar ulterior, În 2020, au aderat la Partidul ”ȘOR”.

Amintim că ofițerii Serviciului Informații și procurorii anticorupție au descins în această dimineață cu mai multe percheziții la domiciliile mai multor foști deputați din Parlamentul R. Moldova.

Perchezițiile se efectuează în cadrul investigării faptelor de îmbogățire ilicită a 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova, fiind vizate 47 de bunuri imobile și 13 autoturisme.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata