Gavrilița explică de ce nu a venit în Parlament cu raportul de 100 de zile

0

Întrebată care este motivul pentru care a ezitat să iasă la tribuna Parlamentului cu raportul de 100 de zile ale Guvernului, premierul Natalia Gavrilița a venit cu o explicație.

Potrivit lui Gavrilița, la ora actuală toți miniștrii, dar și parlamentarii lucrează în folosul cetățenilor, iar aceasta deja a avut o discuție cu unii dintre aceștia.

”Avem o situație în care ne confruntăm cu mai multe crize concomitent și toată lumea e la muncă. 

Dacă aș vorbi despre Parlament, am fost la o discuție despre realizările din primele 100 de zile cu fracțiunea, suntem în constantă colaborare cu colegii noștri din Parlament, inclusiv în vederea gestionării crizei”, a explicat Gavrilița.

Întrebat care este cea mai mare reușită și cel mai mare eșec, premierul țării a declarat că la această întrebare cel mai bine va putea răspunde societatea.

”Cea mai mare reușită este că mergem după planul propus și realizăm programul de guvernare indiferent de crizele cu care ne confruntăm, și chiar dacă sunt unele politici și cheltuieli neprevăzute, noi reușim să păstrăm cursul Guvernului și să mergem pe planul propus. 

Vreau ca cetățenii să spună care a fost cea mai mare reușită și nereușită, dar cred că mi-aș fi dorit să putem atrage profesioniști integri. Ne confruntăm cu mari greutăți de a atrage oameni profesioniști la funcțiile vacante”, a mai adăugat premierul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata