Guvernul a aprobat numirea în funcție a mai multor angajați

0

În cadrul ședinței de astăzi, 8 decembrie, Guvernul a aprobat numirea în funcție a mai multor angajați.

Lilia Dabija a fost numită în funcția de secretar general al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din data de 9 decembrie. Aceasta are o vastă experiență în domeniu și a lucrat în cadrul mai multor organizații internaționale. Și-a început activitatea în sectorul public în calitate de consultant, ulterior șef de direcție în cadrul Ministerului de Justiței. A activat în calitate de șef al departamentului juridic din cadrul Serviciului Vamal.

De asemenea, Guvernul Republicii Moldova l-a numit pe Anatolie Fală în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Anatolie Falcă este expert in agricultură și are o experiență vasta de activitate în acest domeniu.

Totodată, Serghei Diaconu a fost numit secretar general al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), după ce a câștigat concursul anunțat pentru această funcție. Până acum, Serghei Diaconu a fost secretar de stat la MAI.

În cadrul aceleiași ședințe, Tudor Mancaș a fost numit secretar general la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. El este magistru în Științe Politice, iar în ultima perioadă a activat în cadrul aparatului președintelui R. Moldova, fiind responsabil de politica internă (pe dimensiunile social, migrație).

Știrea se actualizează…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata