Guvernul alocă 2,7 milioane de lei pentru renovarea acoperișurilor Centrului de Sănătate Edineț după furtuna din iulie

0

Guvernul va aloca circa 2,7 milioane de lei pentru renovarea acoperișurilor edificiilor care aparțin Centrului de Sănătate Edineț. Acestea au fost deteriorate din cauza furtunii puternice care s-a produs pe 25 iulie.

„Ca urmare a calamității naturale, însoțită de ploi torențiale, grindină și vânt puternic, din data de 25 iulie a. c. în or. Edineț, au fost deteriorate și descoperite totalmente acoperișurile clădirii administrative și garajului Centrului de Sănătate Publică Edineț, subdiviziune a Agenției Naționale pentru Sănătate Publica”, se arată în nota informativă a proiectului, transmite democracy.md, cu referire la realitatea.md.

Documentul va fi examinat la ședința de miercuri a Executivului. Conform prevederilor, banii vor fi luați din fondul de intervenție al Guvernului și transmiși prin intermediul Ministerului Sănătății pentru Agenția Națională pentru Sănătate Publică, pentru a acoperi cheltuielile de reparații capitale a acoperișurilor.

Ministerul Finanțelor va finanța costurile, pe măsura prezentării documentelor confirmative, se arată în proiect. Documentul va intra în vigoare după aprobare și publicare în Monitorul Oficial.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata