Igor Dodon a felicitat echipa de fotbal Sheriff Tiraspol pentru obținerea calificării istorice în faza grupelor a competiției – UEFA Champions League.

0

Ex-Președintele țării și actualul lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa echipei de fotbal – Sheriff Tiraspol, în contextul obținerii calificării istorice în faza grupelor a competiției – UEFA Champions League.      

În mesajul postat de politician pe canalul său de Telegram, se menționează că datorită victoriilor obținute de Sheriff Tiraspol, jucătorii celor mai titrate cluburi ale Vechiului Continent vor veni în Moldova în această toamnă.

Mesajul integral postat de Igor Dodon:

„Adresez sincere felicitări fotbaliștilor echipei Sheriff Tiraspol, campioana Moldovei, cu prilejul calificării în grupele Ligii Campionilor!

Pentru prima dată în istoria țării noastre, un club din Moldova va juca printre cele mai puternice 32 de echipe din Europa. Este o performanță istorică în toți cei 30 de ani de existență a fotbalului național.

De asemenea, datorită victoriilor obținute de „Sheriff”, jucătorii celor mai titrate cluburi ale Vechiului Continent vor veni în Moldova în această toamnă.

Iar în această seară vom afla în care dintre cele opt grupe va fi echipa „Sheriff”. Le urez fotbaliștilor noști VICTORIE!”.

Amintim că, campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol a acces în faza grupelor UCL, după un parcurs fulminant în preliminarii, eliminând pe rând campioanele Albaniei, Armeniei, Serbiei și Croației.

În seara zilei de ieri, în returul fazei play-off a competiției, Sheriff a încheiat la egalitate 0-0 cu Dinamo Zagreb, în deplasare și s-a calificat în grupe grație victoriei din tur, 3-0 la Tiraspol.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata