Igor Dodon: Atentatele teroriste din 11 septembrie au devenit o provocare pentru întreaga omenire

0

Astăzi se împlinesc 20 de ani de la atentatele teroriste din New York și Washington. Cu această ocazie, liderul PSRM, Igor Dodon, a venit cu un mesaj.  

“La 11 septembrie 2001, întreaga lume urmărea cu groază imaginile video din Statele Unite ale Americii. Niciodată până atunci omenirea nu s-a confruntat cu un atentat terorist de o asemenea amploare, mai ales în cel mai mare oraș din SUA.

În urma deturnării avioanelor și a prăbușirii clădirilor World Trade Center din New York, aproximativ 3000 de persoane și-au pierdut viața. Această tragedie a afectat și Moldova. Sub ruinele Turnului de sud a decedat cunoscutul arhitect Arkadi Zaltsman, originar din Chișinău, unul dintre autorii Palatului Prezidențial din capitala noastră.

Atentatele teroriste din 11 septembrie au devenit o provocare pentru întreaga omenire. Noi nu vom conteni să condamnăm orice atac terorist în adresa securității statelor și a vieții oamenilor.

Veșnică memorie tuturor victimelor atentatelor teroriste! Trebuie să depunem toate eforturile ca asemenea tragedii să nu se mai repete!” , a scris Igor Dodon pe rețelele de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata