Igor Dodon, la Moscova: Am discutat despre posibilitatea ca reprezentanții businessului moldovenesc să beneficieze de condiții preferențiale de participare la toate evenimentele organizate de „Roskongress”

0

Liderul PSRM, Igor Dodon, aflat într-o vizită de lucru la Moscova, s-a întâlnit cu Grigorii Velikih, vicedirectorul Fundației „Roskongress” și cu Andrei Reut, prim-adjunct al directorului executiv al Fundației ”Roskongress”.

“În cadrul dialogului, am discutat despre posibilitatea ca reprezentanții businessului moldovenesc și ai organizațiilor obștești, precum și politicienii sa beneficieze de condiții preferențiale de participare la toate evenimentele organizate de „Roskongress”. De asemenea, am primit invitația de a participa la mai multe evenimente ce vor avea loc în timpul apropiat, primul fiind Forumul Investițional din Soci, care se va desfășura în februarie 2022”, a anunțat Dodon.

„Roskongress” este una din cele mai mari companii organizatoare a diferitelor forumuri și expoziții din Rusia. Acesteia îi revin 80% din astfel de evenimente, inclusiv Forumul Economic Internațional din Sankt-Petersburg, Forumul Economic Estic din Vladivostok, Forumul Arctic, Forumul Energetic ș.a. Peste o săptămână, „Roskongress” va organiza în Italia Forumul Economic Eurasiatic Internațional.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata