Igor Grosu: „Împreună cu tinerii, cu încredere și optimism, vom transforma Republica Moldova”

0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat, în seara zilei de ieri, la evenimentul dedicat aniversării a 25 de ani de activitate a Consiliului Național al Tineretului din Moldova (CNTM).

Ceremonia a reunit actuali și foști reprezentanți ai boardului de conducere a CNTM, precum și voluntari ai organizației. Șeful legislativului i-a felicitat pe tineri și a menționat că activitatea sa în cadrul CNTM a fost o experiență unică. De asemenea, mulți dintre tinerii care au activat în această organizație s-au regăsit în domeniile diplomatic, politic, consultanță sau business.

„Mă bucur să revăd colegi din generația mea, cu cei care, acum 25 de ani, formam o echipă frumoasă în cadrul CNTM. Pe atunci, era o provocare să încercăm să facem o conexiune între tineri, politicieni și reprezentanți ai societății civile. Astăzi, CNTM continuă să fie o organizație care adună zeci de tineri buni și sunt convins că împreună, cu încredere și optimism, vom transforma Republica Moldova. Vă doresc mult succes și la mulți ani, CNTM!”, a mai spus Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în mesajul de felicitare adresat.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova este structura asociativă a 36 de organizații de tineret, care promovează drepturile tinerilor din Republica Moldova și reprezintă interesele organizațiilor de tineret în procesul de elaborare, implementare și evaluare a politicilor de tineret.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata