Igor Grosu s-a întâlnit cu moldovenii stabiliți la Riga

0

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a început vizita oficială în Republica Letonia cu o discuție cu moldovenii stabiliți de mai mulți ani la Riga. Au vorbit despre ultimele evenimente din Republica Moldova și despre faptul că anul 2024 este un an important pentru parcursul european al țării noastre.

Un subiect aparte discutat a fost prioritățile legislative care au drept scop să îmbunătățească condițiile de trai ale cetățenilor Republicii Moldova, oriune s-ar afla. Șeful legislativului a menționat că, zilele trecute, Saeima letonă a votat în lectură finală proiectul de lege în domeniul securității sociale, un acord așteptat de mulți concetățeni de-ai noștri. De asemenea, din luna mai urmează să fie lansată o nouă cursă avia Chișinău-Riga.

„La Riga, am cunoscut moldoveni care sunt implicați activ în viața social-culturală a Letoniei, promovând tradițiile noastre”, a punctat șeful legislativului.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, însoțit de deputații Alina Dandara și Mihail Druță, efectuează o vizită oficială în Republica Letonia, în perioada 25-26 martie 2024.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata