Ilan Șor și echipa sa susțin sportul la Orhei: Inaugurare complex sportiv

0

Conducerea municipiului Orhei, cu susținerea echipei lui IlanȘor, continuă să încurajeze tinerii să practice sportul și să ducă un mod de viață sănătos – nu prin vorbe, dar prin fapte! Creșterea unei generații sănătoase este una dintre prioritățile primăriei orașului. Totul a început în 2015, când Ilan Șor a devenit primarul orașului. 

În fiecare sector a fost creat câte un teren sportiv. Iar recent, în cartierul Lupoaica, a fost inaugurat un complex sportiv inedit. Acesta include terenuri de fotbal, volei și baschet. Iar în curând, vor fi instalate și tribune.

Complexul sportiv deja se bucură de o mare atenție din partea sportivilor și fanilor. Aici, sunt desfășurate, constant, demonstrații și meciuri amicale de fotbal.  Acesta este locul atracției amatorilor de fotbal orheieni.

“Acest stadion minunat a fost construit conform standardelor europene. Aici au fost create condiții pentru desfășurarea antrenamentelor și a campionatelor sportive. Și nu doar: acesta este locul perfect unde fiecare orheian  – de la mic la mare, poate veni oricând pentru a petrece timpul liber și a face sport. Vom continua să investim în sănătatea tinerilor – ei reprezintă viitorul nostru. Să le dea Dumnezeu copiilor noștri multă sănătate. Vom avea cetățeni sănătoși, vom avea și un oraș prosper. Fie ca performanțele sportivilor orheieni să înceapă de pe acest stadion!”, a spus primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu.

Viceprimarul orașului Orhei, Valerian Cristea, a apreciat noile oportunități pe care le oferă orheienilor noul complex sportiv.

“Prioritatea noastră – este să avem cetățeni sănătoși. De asta depinde calitatea vieții lor și bunăstarea orașului nostru. Mă bucur că am reușit, cu susținerea lui Ilan Șor, să construim mai multe stadioane în Orhei. Avem mulți tineri pasionați de sport, și este de datoria noastră să le  creăm condițiile necesare pentru ei. Ne dorim să creștem viitori campioni mondiali în sport, și vom face tot posibilul ca aceasta să se întâmple”, a subliniat Valerian Cristea.

Primarul de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor, și-a împărtășit bucuria cu prilejul inaugurării noului complex sportiv. El a promis că Orheiul va deveni renumit în întreaga lume nu doar pentru frumusețea sa, dar și pentru performanțele sportive.

„Deschiderea acestui complex sportiv este o nouă realizare a echipei noastre, de care mă bucur enorm. Mai mult, acest loc, unde a fost construit stadionul modern, are o semnificație deosebită pentru mine. Aici s-a desfășurat prima mea întâlnire electorală cu orheienii. Le-am vorbit sincer despre planurile noastre. Atunci, nu știam încă dacă vom reuși să implementăm tot ce ne propunem. Dar am reușit”, a menționat Ilan Șor.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, i-a asigurat pe orheieni că investițiile în sănătatea și educația tinerilor vor continua.

„Pe ordinea de zi a echipei noastre este promovarea modului de viață sănătos. De aceea, vom continua să creăm condiții favorabile copiilor și tinerilor pentru ca ei să fie sănătoși, și să aibă ocupații interesante după lecții și muncă și posibilitatea de a petrece frumos timpul liber”, a spus Dinu Țurcanu.

Următorul proiect, care urmează să fie construit la Orhei, este un complex sportiv, cu un teren de fotbal imens, pentru Școala sportivă din Orhei. De când municipiul Orhei este gestionat de echipa lui Ilan Șor, în oraș au fost implementate zeci de proiecte de infrastructură și sociale, care au sporit calitatea vieții municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata