Ilan Șor și echipa ‘Șansă’ aduc confort și siguranță în Taraclia cu repararea străzii Alexandr Matrosov

0

Vești extraordinare pentru locuitorii din Taraclia! Orașul a devenit mai confortabil și mai sigur. La inițiativa Partidului „Șansă”, cu sprijinul echipei lui Ilan Șor și al primarului din Taraclia, Veaceslav Lupov, a fost finalizată cu succes reparația unui alt tronson de drum de pe strada Alexandr Matrosov. Munca a fost realizată într-un termen record de șase săptămâni, la cel mai înalt nivel de calitate. 

Ilan Șor este de părere că implementarea proiectului a devenit posibilă datorită încrederii localnicilor, care le dau puterea de a lucra pentru binele Moldovei. 

„Nu uitați că acesta este doar un pas spre a vă oferi vouă, locuitorilor din Taraclia, un nivel de trai mai bun, siguranță și confort. Încrederea și sprijinul dumneavoastră mă inspiră pe mine și pe echipa mea să lucrăm mai departe și să facem Moldova și mai bună!”, a menționat Ilan Șor. 

Primăria municipiului Taraclia a alocat fonduri pentru achiziționarea de borduri și utilaje necesare, care au costat 190 de mii de lei. Principalele costuri de reparare a drumului au fost acoperite de sponsori. Primarul Veaceslav Lupov a subliniat că acesta este doar un pas către asigurarea unui standard de viață decent, siguranță și confort pentru cetățeni. „Vom continua să lucrăm în beneficiul locuitorilor orașului nostru, pentru a le oferi locuitorilor din Taraclia un standard de viață decent, siguranță și pentru a crea condiții favorabile de viață”, a subliniat Veaceslav Lupov. După renovare, strada Matrosov, care are o lungime de aproximativ trei sute de metri, a devenit un exemplu de profesionalism, fiind turnat asfalt și pus pavaj. Lățimea carosabilului este de cinci metri, iar pe traseu au fost instalate mai bine de jumătate de kilometru de borduri, ceea ce va crește semnificativ siguranța în trafic. Podul, care a fost și el reparat pentru prima dată în ultimii ani, a fost dotat cu balustrade noi și marcaje rutiere. Liderul Partidului ,,Șansă”, Alexei Lungu, a remarcat nivelul înalt de calitate al muncii depuse și a spus că este mândru că partidul său a contribuit la îmbunătățirea infrastructurii din Taraclia. ,,Deschiderea unui drum nou în Taraclia nu este doar un eveniment, este un pas către un viitor mai bun pentru oraș. Noi, cei de la Partidul ,,Șansă” suntem mândri că am putut contribui la îmbunătățirea infrastructurii și la asigurarea confortului cetățenilor noștri. Scopul nostru este de a face din Taraclia un loc în care fiecare persoană se simte în siguranță și încrezătoare că orașul său prosperă. Și acesta este doar începutul!”, a remarcat Alexei Lungu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata