În cadrul programului “Capital matern”, tinerele familii din Bălți vor primi ajutor în sumă de la 10 mii de lei

0

Candidatul la funcția de primar al Bălțiului Arina Corșicova a vorbit despre programul “Capital matern”, pe care intenționează să-l implementeze în municipiu cu sprijinul lui Ilan Șor, după victoria în turul doi al alegerilor locale.

“Îmi doresc ca tinerii să-și vadă viitorul în țara lor natală, în municipiul lor natal. Pentru ca în fiecare casă să răsune râsetele copiilor. După victoria mea la Bălți, împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa, vom lansa programul “Capital matern”. Acesta este un sprijin suplimentar pentru familiile tinere, care pornește de la 10.000 de lei”, a spus ea.

Potrivit candidatului la funcția de primar al Bălțiului, viața în Moldova nu este ușoară, și fiecare leu contează.  “Capitalul matern” va fi un ajutor potrivit pentru achiziționarea lucrurilor necesare pentru bebeluși, în prima perioadă din viața lor.

De menționat că, un program similar funcționează cu succes de mai mulți ani în Orhei, iar sute de familii au primit deja suport financiar și au reușit să-și îmbunătățească viața.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata